19 napon keresztül próbált kijutni a saját installációjából, végül ki kellett menteni

külföld
2017 december 01., 13:15
comments 136

Egy belga művész, Mikes Poppe odaláncolta magát egy márványtömbhöz egy három méter hosszú lánccal, hogy ezzel mutassa be, a történelem milyen megkerülhetetlen terhet rak a művészekre - írja a Guardian. Ezután megpróbálta magát kivágni a márványtömbből. 19 napig vágta a márványtömböt (ezalatt tudott enni, aludni és fürdeni), de végül nem sikerült kijutnia, ezért ki kellett menteni.

“A tömb a történelmet szimbolizálta, a művészet történelmét, amely alól állandóan ki próbálom szabadítani magamat, de felfedeztem, hogy ez nem lehetséges” - mondta.

A Guardian egy videót is posztolt a férfi erőfeszítéseiről.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.