Beázott a műtő a Szent János Kórházban, a mennyezetről csepeg a víz

Egészségügy
2017 december 01., 20:10
comments 197

Vödrökben gyűjtik a plafonról csepegő vizet a Szent János Kórház nőgyógyászati osztályának műtőjében. Az RTL Klub információi szerint ezt a részt veszélyesnek nyilvánították, az ide kiírt műtéteket pedig törölték.

photo_camera Fotó: RTL Klub

Amikor az RTL két évvel ezelőtt forgatott az intézmény pszichiátriáján, akkor azt látták, hogy a betegek omladozó, kőporosra kopott falú kórtermekben fekszenek, az orvosi szoba pedig használhatatlan állapotba került. 

photo_camera Fotó: RTL Klub

Az épület addigra úgy megsüllyedt, hogy kívülről, gerendával kellett megtámasztani a falakat.

photo_camera Fotó: RTL Klub

2015-ben még azt nyilatkozta nekik az egyik orvos, hogy a felújításra nincs pénz. Azóta néhány épületrészt felújítottak, illetve Balog Zoltán megígérte, hogy idén 2,5 milliárdot, jövőre pedig újabb kétmilliárdot kap a Szent János Kórház.

Balog szerint amúgy a média álhíreket gyárt az egészségügy állapotáról. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.