Hát vannak még csodák: kivilágítva támadt fel az ország ronda karácsonyfája

Nincs mit szépíteni, egyszerűen ronda az ország karácsonyfája 

- írta hétfőn Herczeg Márk a Kossuth téren felállított fenyőről, és aki látatlanban is vitatkozni akarna vele, az vessen egy pillantást erre a képre:

Fotó: RTL Híradó

De ne a fenyőt hibáztassuk! Ellenkezőleg: a tököli származású ezüstfenyő 20 méter magasra nőtt, az átmérője 63 cm, súlya pedig több tonna. Ebbe a szép teljesítménybe rondított bele az emberi gondatlanság, amely kilométereken át cibálta az aszfalton:

Az ország karácsonyfája Budapesten, a Kossuth téren, háttérben az Országház 2017. november 24-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A sok szenvedés azonban nem volt hiábavaló, hiszen az MTI újabb képei szerint este, kivilágítva már egész más képet mutat az ország karácsonyfája. Újjászületett, fényárban úszik, üde zöldje csak pompázik:

Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Én a magam részéről szurkolok neki.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.