Kőkeresztet állíttat egy csepeli Lidl elé Németh Szilárd

Vasárnap délután különös adventi eseményre invitálja a csepelieket Németh Szilárd képviselő: kőkeresztet állítanak fel és szentelnek meg az Ady Endre úton található Lidl áruházzal szemben (Ady Endre út 25.):

  • Talán a fogyasztás temploma előtt akar így tisztelegni a Fidesz?
  • Az adventi időszakban éveken át fakereszteket állító Jobbikra akarnak rálicitálni?

A meghívóból ugyanis csak annyi derül ki, hogy: 

„a Fidesz alelnöke kezdeményezésére a kereszténység nemzet és közösségmegtartó szerepének erősítése, a keresztény értékek megőrzése érdekében kőkereszt állítására és szentelésére kerül sor”.

A Lidl azonban nem olyan régen kihúzta a gyufát a keresztény értékek megőrzésén fáradozó Fidesz szemében, amikor eltüntették a keresztet az egyik görög joghurtos kampányuk szórólapjáról. A kereszt ráadásul híres kereszt volt, a Santorini nevű sziget egyik ortodox templom tetején volt, amíg le nem radírozták.

A Lidl az eset után elnézést kért. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.