Kőkeresztet állíttat egy csepeli Lidl elé Németh Szilárd

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vasárnap délután különös adventi eseményre invitálja a csepelieket Németh Szilárd képviselő: kőkeresztet állítanak fel és szentelnek meg az Ady Endre úton található Lidl áruházzal szemben (Ady Endre út 25.):

  • Talán a fogyasztás temploma előtt akar így tisztelegni a Fidesz?
  • Az adventi időszakban éveken át fakereszteket állító Jobbikra akarnak rálicitálni?

A meghívóból ugyanis csak annyi derül ki, hogy: 

„a Fidesz alelnöke kezdeményezésére a kereszténység nemzet és közösségmegtartó szerepének erősítése, a keresztény értékek megőrzése érdekében kőkereszt állítására és szentelésére kerül sor”.

A Lidl azonban nem olyan régen kihúzta a gyufát a keresztény értékek megőrzésén fáradozó Fidesz szemében, amikor eltüntették a keresztet az egyik görög joghurtos kampányuk szórólapjáról. A kereszt ráadásul híres kereszt volt, a Santorini nevű sziget egyik ortodox templom tetején volt, amíg le nem radírozták.

A Lidl az eset után elnézést kért. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.