Liberális köcsögözték, komcsizták, migránsozták az Együtt aktivistáját, miközben rúgták és ütötték

bűnügy
2017 december 03., 16:37
comments 361

Molnár Tibor, az Együtt Ajka-Tapolca-sümegi képviselőjelöltje számolt be pártja honlapján arról, hogy Keszthelyen két radikális fiatal megverte egyik aktivistájukat. 

A keszthelyi fiatal egy szórakozóhelyről távozott épp, amikor a magukat az Erő és Elszántság párt tagjainak mondó fiatalok “liberális köcsög” felkiáltással rátámadtak és megverték. A posztból úgy tűnik, hogy a fiatalok a szórakozóhelyen már beszédbe elegyedtek az aktivistával, akinek bűne az volt, hogy 

„nem gyűlöli a cigányokat és a zsidókat”. 

A sérülésekről orvosi látlelet készült, az áldozat könnyű testi sértés miatt tett feljelentést. Molnár azt is írta a honlapon, hogy szerinte "az Orbán-kormány és a Jobbik egyaránt felelős az ilyen tragikus esetekért", előbbi azért, mert a már földön fekvő aktivistát a támadók migránsozták és kommunistázták is.

Az Együtt azt írta, hogy a fiatalok az Erő és Elszántság párt tagjainak adták ki magukat. A párt ezt cáfolta: azt írták, nincs szervezetük Keszthelyen és "az Erő és Elszántság tagsága fegyelmezett, aljas baloldali provokációra nem ül fel".

Juhász Péter is posztolt az ügyről. Azt írta, úgy tudja, hátulról támadtak az aktivistára, aki korábban hosszasan beszélgetett a támadókkal, és elmondta nekik, hogy az Együttnek dolgozik. Vita alakult ki, amiben ő tartotta magát ahhoz, hogy senkit nem lehet származása okán elítélni.

link Forrás

"Még akkor is ütötték rúgták, amikor ő már a földön feküdt vérző orral és szájjal" - írta még az Együtt elnöke a Facebookon. 

Az Erő és Elszántság Mozgalom az év elején alakult Identitesz és a Betyársereg egyik szárnyának egyesüléséből jött létre idén ősszel. Nyíltan hirdetik irredenta elveiket, a fehér Európa eszméjét, a multikulturalizmus és a liberalizmus végét. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.