Liberális köcsögözték, komcsizták, migránsozták az Együtt aktivistáját, miközben rúgták és ütötték

Molnár Tibor, az Együtt Ajka-Tapolca-sümegi képviselőjelöltje számolt be pártja honlapján arról, hogy Keszthelyen két radikális fiatal megverte egyik aktivistájukat. 

A keszthelyi fiatal egy szórakozóhelyről távozott épp, amikor a magukat az Erő és Elszántság párt tagjainak mondó fiatalok “liberális köcsög” felkiáltással rátámadtak és megverték. A posztból úgy tűnik, hogy a fiatalok a szórakozóhelyen már beszédbe elegyedtek az aktivistával, akinek bűne az volt, hogy 

„nem gyűlöli a cigányokat és a zsidókat”. 

A sérülésekről orvosi látlelet készült, az áldozat könnyű testi sértés miatt tett feljelentést. Molnár azt is írta a honlapon, hogy szerinte "az Orbán-kormány és a Jobbik egyaránt felelős az ilyen tragikus esetekért", előbbi azért, mert a már földön fekvő aktivistát a támadók migránsozták és kommunistázták is.

Az Együtt azt írta, hogy a fiatalok az Erő és Elszántság párt tagjainak adták ki magukat. A párt ezt cáfolta: azt írták, nincs szervezetük Keszthelyen és "az Erő és Elszántság tagsága fegyelmezett, aljas baloldali provokációra nem ül fel".

Juhász Péter is posztolt az ügyről. Azt írta, úgy tudja, hátulról támadtak az aktivistára, aki korábban hosszasan beszélgetett a támadókkal, és elmondta nekik, hogy az Együttnek dolgozik. Vita alakult ki, amiben ő tartotta magát ahhoz, hogy senkit nem lehet származása okán elítélni.

"Még akkor is ütötték rúgták, amikor ő már a földön feküdt vérző orral és szájjal" - írta még az Együtt elnöke a Facebookon. 

Az Erő és Elszántság Mozgalom az év elején alakult Identitesz és a Betyársereg egyik szárnyának egyesüléséből jött létre idén ősszel. Nyíltan hirdetik irredenta elveiket, a fehér Európa eszméjét, a multikulturalizmus és a liberalizmus végét. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.