Őrült kapusgóllal szerezte meg története első bajnoki pontját a kiscsapat, ráadásul a Milan ellen

14-ből 14 meccset bukott el a szezonban idáig a tavaly élvonalba jutott Benevento, 

mielőtt az AC Milant fogadták hazai pályán a Serie A 15. fordulójában. A Nápolytól 50 kilométerre északra fekvő campaniai kisváros csapata először jutott fel az első osztályba, még soha nem szerzett ott pontot. Nagyon úgy nézett ki, hogy most sem törik meg a rossz sorozat és érkezik az újabb menetrendszerinti bukta, amikor Alberto Brignoli kapus felment a 95. percben, az utolsó utáni pillanatban egy szabadrúgáshoz és akrobatikus mozdulattal a hosszú sarokban stukkolta a lasztit. A gól se semmi, de önmagában az eufória miatt megéri klikkelni. 

A Milan egyébként épp múlt héten esett át edzőváltáson, Vincenzo Montellát Gennaro Gattuso váltotta. A bravúrral a Benevento hátránya már "csak" 8 pont az utolsóelőtti Verona mögött. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.