Őrült kapusgóllal szerezte meg története első bajnoki pontját a kiscsapat, ráadásul a Milan ellen

foci
2017 december 03., 13:10
comments 16
link Forrás

14-ből 14 meccset bukott el a szezonban idáig a tavaly élvonalba jutott Benevento,

mielőtt az AC Milant fogadták hazai pályán a Serie A 15. fordulójában. A Nápolytól 50 kilométerre északra fekvő campaniai kisváros csapata először jutott fel az első osztályba, még soha nem szerzett ott pontot. Nagyon úgy nézett ki, hogy most sem törik meg a rossz sorozat és érkezik az újabb menetrendszerinti bukta, amikor Alberto Brignoli kapus felment a 95. percben, az utolsó utáni pillanatban egy szabadrúgáshoz és akrobatikus mozdulattal a hosszú sarokban stukkolta a lasztit. A gól se semmi, de önmagában az eufória miatt megéri klikkelni.

A Milan egyébként épp múlt héten esett át edzőváltáson, Vincenzo Montellát Gennaro Gattuso váltotta. A bravúrral a Benevento hátránya már "csak" 8 pont az utolsóelőtti Verona mögött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.