Skandalum: a fideszes képviselő EU-s gyufával gyújtotta meg az adventi gyertyát Miskolcon!!!

Advent első vasárnapján többek között Miskolcon, Szirma városrészben is meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját. Csöbör Katalin, Miskolc 1. választókerületének országgyűlési képviselője maga vállalta az ünnepi feladatot:

Fotó: Csöbör Katalin / Facebook

De várjunk csak! Mi a fene az ott a kezében???

A nagyobb drámai hatás kedvéért érdemes ezt hallgatni hozzá.Gif: Csöbör Katalin / Facebook

Csöbör Katalin most aztán benne van a pácban, miután EU-s gyufával gyújtotta meg a gyertyát! Ezzel Európa két legnagyobb erejének harapófogójába került: a szimbolikus kiállás vagy az EU-ellenes Fidesznek, vagy a keresztény ünnepet éppen betiltani készülő Brüsszelnek lesz sok. Reméljük, a közeledő karácsonyra való tekintettel neki is kijár a megbocsátás...

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.