Baldauf ködösít a CBA-áruházak eladásának ügyében

Furcsán cáfolta Baldauf László, a CBA alapító exelnöke a Portfolio általunk is átvett értesülését, miszerint a kormányközeli milliárdos a Lidl-nek adná el több, Budapest forgalmas pontjain található szupermarketjét. 

Az üzletember a Portfoliónak nem nyilatkozott, a Független Hírügynökségnek viszont igen. Az FH cikke szerint szó szerint azt, hogy

Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem.

Viszont ugyanebben a cikkben olvasható a következő mondat is:

A Lidllel folytatott átgyalásokról mindössze annyit volt hajlandó elárulni: folynak tágyalások, de egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar említeni.

Baldaufnak tehát soha eszébe nem jutott eladni egyetlen boltját sem, de mégis tárgyal a Lidl-lel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.