Baldauf ködösít a CBA-áruházak eladásának ügyében

gazdaság
2017 december 05., 09:13
comments 65

Furcsán cáfolta Baldauf László, a CBA alapító exelnöke a Portfolio általunk is átvett értesülését, miszerint a kormányközeli milliárdos a Lidl-nek adná el több, Budapest forgalmas pontjain található szupermarketjét. 

link Forrás

Az üzletember a Portfoliónak nem nyilatkozott, a Független Hírügynökségnek viszont igen. Az FH cikke szerint szó szerint azt, hogy

Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem.

Viszont ugyanebben a cikkben olvasható a következő mondat is:

A Lidllel folytatott átgyalásokról mindössze annyit volt hajlandó elárulni: folynak tágyalások, de egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar említeni.

Baldaufnak tehát soha eszébe nem jutott eladni egyetlen boltját sem, de mégis tárgyal a Lidl-lel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.