Ebben a stadionban még volt anyag

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A hétvégén egyszer már megpróbálták megrogyasztani a Detroit aranykorát idéző, de évek óta üresen álló Pontiac Silverdome-t, de meg sem rezdült a betonmonstrum. 

Most újra felrobbantották. A cél az volt, hogy a detonációtól megrogyanak a tartóoszlopokot és leomoljanak a felső karéjok. Utóbbiak tényleg a földbe hulltak.

A tartóoszlopok állapotáról egyelőre nincs hír. De azért még így is elég jól tartja magát az 1975-ben épült betonszörny. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.