Ennél mutass jobb magyar erdei útjelző táblát!

ÉLET
2017 december 05., 11:54
comments 77

Vannak főművek bőséggel, amikről egy avatatlan, taplószemű néző is első pillantásra látja, hogy tökéletesek. Ilyen Caspar David Friedrich szinte összes festménye, és ilyen főművet fotózott le Seres Milán blogger, amikor a kéktúra dél-dunantúli szakaszán, Simonfa és Újvárfalva között futott. A barátjával itt szaladtak bele, ezúttal szó szerint, a Műbe:

Amiről ezt jegyezte fel:

Előbb a ropolyi erdőrezervátum fakitermelős szobra mellett, majd később a favágók tan- és versenypályája mellett kocogtunk el. Hamarosan a Ropolyi-tóhoz értünk, ahol stílusosan pár favágóval futottunk össze! Innen indul a furcsa nevű Dugáskúti körtúra, ami megtalálható a Google Plav áruházban vagy az App Store-ban is! :) De mi most ezzel a lehetőséggel nem éltünk!

Dicséretes önuralomra valló sorok! A blog egyébként tök érdekes, Dugáskúttól függetlenül is érdemes beleolvasni és tippeket meríteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.