Információkat kértek a Deutsche Banktól Trumpék számláiról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hivatalosan is megkereste a legnagyobb német bankot Robert Mueller, az  Oroszország és Trump kampánystábjának összejátszását vizsgáló ügyész - értesült a Reuters. Mueller Donald Trump és családja számláiról kért információkat a Deutsche Banktól. A bank több millió dollárt hitelt adott Trumpék oroszországi ingatlanos projektjeire. 

Nem ez az első megkeresés, nyáron az amerikai képviselőház demokrata frakciója fordult a Deutsche Bankhoz, de akkor a titoktartásra hivatkozva elutasították a kérést. Az ügyész megkeresését egyelőre nem kommentálták. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.