Keress rá a Google Mapsen Szentgáloskér községre, kattints a képekre, gördíts lefelé és meglátod a Totál Megkészülve Hortyogó Fickót!

Gábor mutatta meg, hogy melyik manapság a legjobb humoros kiadvány: hát a Google térképe. 

Ha például rákeresel a somogyi dombok között, a Balaton és Kaposvár között található Szentgáloskér községre, majd rákattintasz a monitor bal szélén látható fotókra, a bal szélen előugrik egy gördíthető képsorozat. Ha elkezdesz lefelé szkrollozni, nemsokára belebotlasz ebbe a pompás videóba:

A videón - ha jól értelmezem a látottakat - egy rokonszenves férfi küzd az istentelen szentgáloskéri másnapossággal. Ráadásul -ebből a szögből nézve - a fiatal Orbán Viktor ikertornyáról van szó.

Ez önmagában is pompás találat, ám nem elszigetelt eset. 

A jelenség oka az, hogy a Google tavaly úgy döntött: többé nem a megszüntetésre ítélt Panoramio fotóit társítja a Google Térkép helyszíneihez, hanem arra biztatja a felhasználókat, hogy közvetlenül oda töltsék fel a helyi vonatkozású képeiket és kis videóikat. Csakhogy a jelek szerint ez nem párosul szinte semmiféle szűréssel, így egyre több abszurd módon humoros kép és videó jelenik meg a térképen. 

Ha te is találtál vicces példákat, ne habozz, és küldd el nekem a linket a szilyl KUKAC 444.hu címre!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.