Marsi Anikó elég csúnyán bedemcsákozott a Tények élő adásában

media
2017 december 05., 11:37
comments 184

Furcsán beszélt és gesztikulált Marsi Anikó a Tények hétfő esti adásában, amikor egy fiatal lány által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált éppen fel. 


Aki nem belgyógyász, annak akár úgy is tűnhetett, hogy Marsi ugyanolyan fáradt, mint Demcsák Zsuzsa volt a híres-hirhedt interjúja közben. Később szerencsére kiderült, hogy szó sem volt ilyesmiről. Fürst-Borsos Ádám, a Tv2 kommunikációs menedzsere az Indexnek ugyanis azt nyilatkozta, hogy

"Influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála"

Ennek a fényében a szerencse fiának tartom magam, hogy munka közben még sosem kaptam el ezt az alattomos vírustörzset.

(via Commentcom)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.