Visszavonul Hoffmann Rózsa

oktatás
2017 december 05., 14:48
comments 178

Hetvenévesen már nem akar képviselő lenni, ezért visszavonul a KDNP-s Hoffmann Rózsa - írja az ATV. A jövői évi választásokon már nem lesz rajta egyetlen listán sem.

Ő volt az, aki feladatul kapta oktatási államtitkárként az oktatás központosítását és államosítását 2010-ben. Ezzel nemcsak szakmai tiltakozásokat kapott, de az első Orbán-kormány oktatási minisztere, Pokorni Zoltán is többször bírálta. Ebben a vitában Pokorni szorult háttérbe, a miniszterelnök sokáig elégedett volt Hoffmann Rózsával. Végül 2014-ben Czunyiné Bertalan Judit vette át a köznevelésért felelős államtitkári posztot, nem hosszú időre, aztán jött Palkovics László. Az oktatás átalakítása orbáni utasítás alapján azért leginkább Hoffmann Rózsához köthető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.