A Kúria szerint a NAV-nak le kell állítania a Gáspár Győzővel szembeni eljárást

bulvár
2017 december 06., 06:04
comments 99

A NAV egy ideje kb. 40 millió forintot szeretne behajtani Gáspár Győzőn. Az eljárásban tavasszal mér lefoglaltak többek közt 11 kiló aranyat, december 7-én pedig árverést szerveztek a Gáspár Győző lánya nevén lévő villába.

Most azonban a Kúria kötelezte az ügyben első fokon született döntést, és új eljárás indítására kötelezte a NAV-ot.

„Győzőt egy vödör vízzel kellett fellocsolni, amikor ezt megtudta” - mondta Gáspár Győző öccse a Blikknek.

A Romantic frontemberével szemben azután indult vagyonosodási vizsgálat, hogy 50,3 millió forintot vett fel egy romániai cégtől. Most ez lett a szerencséje is, a Kúria ugyanis arra hivatkozva döntött így, hogy a NAV a külföldi megkeresések bevárása nélkül hozta meg a döntéseit, ezzel pedig megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától.

Ettől függetlenül Gáspár Győző továbbra is gyanúsított marad, és újrakezdik az ellene folyó vagyonosodási vizsgálatot. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.