Simicskó István most az ovisokra szállt rá

POLITIKA
2017 december 06., 11:53
comments 93

Az iskolai ünnepségekre rászálló politikusnál csak egy rosszabb van: az óvodába és bölcsődébe látogató, ajándékosztogató politikus. Nem Simicskó István az első a sorban, aki vadidegen gyerekekhez látogat politikai haszonszerzés céljából, kezében csokimikulással, de ebben a szezonban kétségtelenül az övé a leggyomorforgatóbb galéria az egész Facebookon. A „már hagyománnyá vált csokiosztáson" öltönyben cukiskodó honvédelmi miniszter abban legalább biztos lehetett, hogy itt nem osztják úgy ki, mint ahogy a miskolci egyetemen tett látogatásán.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.