Gyűjtés indult a Macskafogó egyetlen negatívjának felújítására

Két éve kezdte meg Ternovszky Béla rendező lelkes rajongókkal a Macskafogó egyetlen, 31 éves negatívjának felújítását, de a film megmentését célzó projekt elakadt. A kiadások többszörösen meghaladják a stáb lehetőségeit, ezért

gyűjtést kezdtek, hogy a "a rajzfilmet a jövő nemzedékei is láthassák." 

Ötmillió forint az adománygyűjtés célja, amiből a negatív felújítása mellett az alkotók bemutatására, valamint a film utóéletének gondozására szánnák. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.