Ilyet a büdös életben nem láttál: a pécsi karácsonyfát Hoppál Péter fideszes képviselő avatási fotói díszítik

Elképesztő, Rákosi óta nem látott személyi kultuszt mutatott be a Mészáros Lőrinc közbelépése miatt elindult, független Szabad Pécs.

Olvasói fotókat közöltek, amik szerint a pécsi Uránvárosban felállított Mindenki karácsonyfája néhány díszén az látható, amint

Hoppál Péter kulturális államtitkár és pécsi országgyűlési képviselő éppen avat, szalagot átvág, kórusfesztiválon van, mindig boldog népek gyűrűjében.

Hoppál Péter átvágja a gyerekek által tartott nemzeti színű szalagot a pécsi karácsonyfa díszén.Forrás: Szabad Pécs olvasói fotója

Mielőtt valaki elbizonytalanodna az ufóészleléseket bemutató felvételeket idézően gyenge minőségű fotókon, megnyugtathatom, ez nem kamu, és nem is valami gerillaakció, ugyanis a Pécs Ma fényképein látható, hogy tényleg Hoppál Péter avat a gömbökben. „A hatalmas fenyőt szerdán díszítették fel a városrész óvodásai”, „Tihanyvári Dóra önkormányzati képviselő külön is adott ajándékot minden csoportnak: egy-egy óriási fenyőfadíszt, a gömböket belülről az adott oviscsoport fényképe díszítette” – írta az önkormányzati lap. (Szabad Pécs, Pécs Ma)