Ilyet a büdös életben nem láttál: a pécsi karácsonyfát Hoppál Péter fideszes képviselő avatási fotói díszítik

POLITIKA
2017 december 07., 22:39
comments 159

Elképesztő, Rákosi óta nem látott személyi kultuszt mutatott be a Mészáros Lőrinc közbelépése miatt elindult, független Szabad Pécs.

Olvasói fotókat közöltek, amik szerint a pécsi Uránvárosban felállított Mindenki karácsonyfája néhány díszén az látható, amint

Hoppál Péter kulturális államtitkár és pécsi országgyűlési képviselő éppen avat, szalagot átvág, kórusfesztiválon van, mindig boldog népek gyűrűjében.

photo_camera Hoppál Péter átvágja a gyerekek által tartott nemzeti színű szalagot a pécsi karácsonyfa díszén. Forrás: Szabad Pécs olvasói fotója

Mielőtt valaki elbizonytalanodna az ufóészleléseket bemutató felvételeket idézően gyenge minőségű fotókon, megnyugtathatom, ez nem kamu, és nem is valami gerillaakció, ugyanis a Pécs Ma fényképein látható, hogy tényleg Hoppál Péter avat a gömbökben. „A hatalmas fenyőt szerdán díszítették fel a városrész óvodásai”, „Tihanyvári Dóra önkormányzati képviselő külön is adott ajándékot minden csoportnak: egy-egy óriási fenyőfadíszt, a gömböket belülről az adott oviscsoport fényképe díszítette” – írta az önkormányzati lap. (Szabad Pécs, Pécs Ma)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.