Örömhír: több mint egy évnyi állás után 2018 elején elindulhatnak a nyíregyházi CNG-buszok

A program kommunikációjáért felelős társaság az MTI-vel közölte: a jövő év elejére készülhet el a hazai és uniós forrásból beszerzett, sűrített földgázzal működő új autóbuszok telephelye és töltőállomása Nyíregyházán. A beszámoló szerint 

"a forrás megszerzését követően indult el a töltőállomás tervezése és engedélyeztetése, majd 2017 szeptemberében megkezdődött a kivitelezés."

Tehát nem volt légből kapott az omnibusz blog korábbi értesülése: tavaly egyszerűen nem volt elég pénze a 300-400 millió forintba kerülő kútra a városnak, ezért csúszott a kivitelezés 2017-re.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.