Ryan Reynolds (!) lesz az élőszereplős (!) Pikachu (!) krimi (!) főszereplője

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images For Entertainment Weekly

Nehezen feldolgozható hír, hogy megtalálták az élőszereplős, munkacímén Detective Pikachunak nevezett emberrablós-nyomozós film főszereplőjét, aki nem más, mint a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds.

A sztori valami olyasmi lesz, hogy elrabolják a Justice Smith által játszott karakter apját, akit Pikachu nyomozó egy pimasz újságírónő segítségével kezd el keresni. Ígéretes, mi?!

A sztorit robbantó Hollywood Reporter szerint Pikachut motion capture technikával fogják fölvenni, de ettől még nem világosabb, hogy fog ez az egész kinézni. De ezt még nem tudni: a Legendary stúdió teljes titokban készíti elő a produkciót, amihez nagy reményeket fűznek a Pokémon-univerzum eddigi közönségsikere miatt. A rajzfilmszéria 20 évadot ért meg, a világon 23,6 milliárd Pokémon-kártyát és 300 millió pokémonos videójátékot adtak el, a Pokémon Gót pedig 100 millióan töltötték le a mobiljukra.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.