Egy 13 éves kínai fiú videóra vette, ahogy lefejezi a saját anyját

külföld
2017 december 08., 14:25
comments 94

Egy 13 éves kínai fiút letartóztattak, amiért megölte a saját anyját és levágta a fejét - írja a BBC. A fiú le is filmezte a gyilkosságot, majd a felvételt elküldte a barátainak egy chat-alkalmazáson keresztül. Az eset Szecsuán tartományban történt.

A rendőrség a BBC-nek megerősítette az esetet, de nem árult el további részleteket. Állítólag egy vasárnap esti vita után történt a gyilkosság, a gyerek ezután egy vödörbe rakta a fejet, majd a csatornába dobta. A gyilkosság azonban szerdáig senkinek sem tűnt fel, a fiú egyik barátja ekkor árulta el a szüleinek, mi történt, és mutatta meg a videót. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.