Tizenéves fiút zaklató tanárnő után nyomoznak Somogyban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tizenéves iskolás fiúval folytatott szexuális viszony ügyében nyomoznak egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő ellen - írja a sonline.hu A lap szerint, amikor a pedagógus és a kamaszfiú intim helyzetben voltak, egy másik fiú a mobiltelefonjával felvételt készíthetett a történtekről.

A megyei lap szerint a történet közszájon forog a somogyi kisvárosban, többen is beszéltek róla.  “Március óta tartott ez a viszony a tanárnő és a 15 éves fiú között” – mondta az újságnak két helyi iskolás. Azt is hozzátették, hogy a tanárnő már nem tanít az iskolában.

A lap kereste az igazgatót, ő azonban rájuk csapta a telefont, majd a tanárnőt is, de nem találták otthon. A Kaposvári Rendőrkapitányság a lap kérdésére azt felelte az említett ügyben valóban folytatnak eljárást, azonban több kérdésre nem válaszoltak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.