Direkt csinálják: azt sem tudta Molnár Gyula, melyik párttól érkezik a leendő miniszterelnök-jelöltjük

A MSZP szombati választási programbemutató rendezvényén szólalt fel Karácsony Gergely, a Párbeszéd elnöke, aki lehet, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lesz. Egyeztettek, találkoztak, beszélgettek, de Molnár Gyula pártelnök úgy rontotta el felkonferálásában Karácsony pártját, mintha kötelező lett volna.

„Készen állunk az önállóságunk egy részének feladására is, csak hogy kormányváltás legyen”,

mondta az MSZP elnöke, majd úgy folytatta, hogy:

„abban a helyzetben vagyunk, hogy ezt a felhívásunkat meghallotta egy párt, aminek itt van az elnöke. Fogadjátok nagy szeretettel Karácsony Gergelyt, az Együtt elnökét!”

Karácsony színpadra lépése után hibátlan reagálta le a tévedést, és javította ki Molnárt.

Sehogy.

A részleteket a Piroslap videójából vágtuk ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.