Direkt csinálják: azt sem tudta Molnár Gyula, melyik párttól érkezik a leendő miniszterelnök-jelöltjük

POLITIKA
2017 december 09., 17:40
comments 263

A MSZP szombati választási programbemutató rendezvényén szólalt fel Karácsony Gergely, a Párbeszéd elnöke, aki lehet, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lesz. Egyeztettek, találkoztak, beszélgettek, de Molnár Gyula pártelnök úgy rontotta el felkonferálásában Karácsony pártját, mintha kötelező lett volna.

„Készen állunk az önállóságunk egy részének feladására is, csak hogy kormányváltás legyen”,

mondta az MSZP elnöke, majd úgy folytatta, hogy:

„abban a helyzetben vagyunk, hogy ezt a felhívásunkat meghallotta egy párt, aminek itt van az elnöke. Fogadjátok nagy szeretettel Karácsony Gergelyt, az Együtt elnökét!”

link Forrás

Karácsony színpadra lépése után hibátlan reagálta le a tévedést, és javította ki Molnárt.

Sehogy.

link Forrás

A részleteket a Piroslap videójából vágtuk ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.