Edzés után kapott agyvérzést és került kómába a svéd bokszoló

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Súlyos, de stabil állapotban van," közölte Erik Skoglundról a Sauerland Promotion. A huszonhat éves svéd bokszoló otthonában, Nykopingban lett rosszul edzés után. Azonnal kórházba került, ahol megállapították, hogy agyvérzést kapott, ami után kómába került. A Sauerland Promotion szerint a következő három-négy nap kritikus a felépülése szempontjából.

Fotó: Alex Livesey/Getty Images

Skoglund az eddigi 27 meccséből huszonhatot nyert meg, legutóbb szeptember 16-án boxolt a brit Callum Smith ellen. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.