Edzés után kapott agyvérzést és került kómába a svéd bokszoló

sport
2017 december 09., 17:07
comments 21

"Súlyos, de stabil állapotban van," közölte Erik Skoglundról a Sauerland Promotion. A huszonhat éves svéd bokszoló otthonában, Nykopingban lett rosszul edzés után. Azonnal kórházba került, ahol megállapították, hogy agyvérzést kapott, ami után kómába került. A Sauerland Promotion szerint a következő három-négy nap kritikus a felépülése szempontjából.

photo_camera Fotó: Alex Livesey/Getty Images

Skoglund az eddigi 27 meccséből huszonhatot nyert meg, legutóbb szeptember 16-án boxolt a brit Callum Smith ellen. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.