Edzés után kapott agyvérzést és került kómába a svéd bokszoló

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Súlyos, de stabil állapotban van," közölte Erik Skoglundról a Sauerland Promotion. A huszonhat éves svéd bokszoló otthonában, Nykopingban lett rosszul edzés után. Azonnal kórházba került, ahol megállapították, hogy agyvérzést kapott, ami után kómába került. A Sauerland Promotion szerint a következő három-négy nap kritikus a felépülése szempontjából.

Fotó: Alex Livesey/Getty Images

Skoglund az eddigi 27 meccséből huszonhatot nyert meg, legutóbb szeptember 16-án boxolt a brit Callum Smith ellen. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.