Nem Sunderland lett az Egyesült Királyság 2021-es kulturális fővárosa, a helyiek egy része szerint azért, mert egy 17 éves srác odaszart a szék elé a csapat meccsén

külföld
2017 december 10., 18:21
comments 67

Egy hete tartja lázban Sunderlandet, hogy a csapat egyik szurkolója, ahogy egy felvételen látható, a Reading ellen 3-1-re elvesztett meccs alatt letolt nadrággal ült egy széknek dőlve, és többek szerint éppen odaszart.

link Forrás

Öt nappal később John Glen művészeti és kulturális miniszter bejelentette, hogy eldőlt, Coventry és Sunderland közül melyik város lesz az Egyesült Királyság kulturális fővárosa 2021-ben: Coventry.

A büszke sunderlandieknek több se kellett, ellepték a Twittert a posztok és kommentek, amik a 17 éves Callum Mawsont, a stadionba állítólag odaszaró tinédzsert tették felelőssé a bukásért.

Pedig a srác azt mondja, nem szart oda, Istenre esküszik, hogy ez az igazság. Ezt a rendőrség is megerősítette, miután előállították a túl részeg fiút, aki állítólag 12 üveg Budveisert és 6 pint Strongbow Dark Fruitot ivott, miközben nem evett semmit, csak 2 csokit az adventi kalendáriumából. Callum a mostani Twitter-hőbörgésre csak annyit mondott, hogy nem érdekli, hogy elbukták a versenyt, nem az ő hibája volt.

A sunderlandi önkormányzat nem akart reagálni arra a kérdésre, hogy szerintük a 17 éves (talán) szaró fiatal miatt bukták-e a címet. (Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.