Nem Sunderland lett az Egyesült Királyság 2021-es kulturális fővárosa, a helyiek egy része szerint azért, mert egy 17 éves srác odaszart a szék elé a csapat meccsén

2017 december 10., vasárnap 18:21
68

Egy hete tartja lázban Sunderlandet, hogy a csapat egyik szurkolója, ahogy egy felvételen látható, a Reading ellen 3-1-re elvesztett meccs alatt letolt nadrággal ült egy széknek dőlve, és többek szerint éppen odaszart.

Öt nappal később John Glen művészeti és kulturális miniszter bejelentette, hogy eldőlt, Coventry és Sunderland közül melyik város lesz az Egyesült Királyság kulturális fővárosa 2021-ben: Coventry.

A büszke sunderlandieknek több se kellett, ellepték a Twittert a posztok és kommentek, amik a 17 éves Callum Mawsont, a stadionba állítólag odaszaró tinédzsert tették felelőssé a bukásért.

Pedig a srác azt mondja, nem szart oda, Istenre esküszik, hogy ez az igazság. Ezt a rendőrség is megerősítette, miután előállították a túl részeg fiút, aki állítólag 12 üveg Budveisert és 6 pint Strongbow Dark Fruitot ivott, miközben nem evett semmit, csak 2 csokit az adventi kalendáriumából. Callum a mostani Twitter-hőbörgésre csak annyit mondott, hogy nem érdekli, hogy elbukták a versenyt, nem az ő hibája volt.

A sunderlandi önkormányzat nem akart reagálni arra a kérdésre, hogy szerintük a 17 éves (talán) szaró fiatal miatt bukták-e a címet. (Sun)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt