43 000 példány készült a kalendáriumból, ami tele van Kucsák László fideszes parlamenti képviselő fotójával

POLITIKA
2017 december 11., 17:45
comments 118

Vasárnap este írtuk meg, hogy a XVIII. kerület, Pestszentimre és Pestszentlőrinc önkormányzata közpénzből kiadott egy 2018-as kalendáriumot, aminek tucatnyi oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László.

photo_camera Kucsák László (Fidesz) Fotó: Gábor, olvasónk

A beköszönő szöveg szerint a helyi lakosok a postaládákba bedobott kalendáriumot nem várhatták, hiszen meglepetésnek szánták.

Az RTL Híradóban közölték, hogy az önkormányzat 43 000 példányt rendelt a kiadványból.

Az MSZP szerint ez legalább 30 millió forintba kerülhetett, és ez közpénzből készült fideszes pártkiadvány, ezért a szocialisták tiltott pártfinanszírozás miatt az Állami Számvevőszékhez fordulnak.

photo_camera Kucsák László (Fidesz) Fotó: Gábor, olvasónk

Ahogy a 444-nek, úgy az RTL Híradónak sem válaszoltak az önkormányzatnál a kalendáriummal kapcsolatos kérdésekre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt