43 000 példány készült a kalendáriumból, ami tele van Kucsák László fideszes parlamenti képviselő fotójával

POLITIKA
2017 december 11., 17:45

Vasárnap este írtuk meg, hogy a XVIII. kerület, Pestszentimre és Pestszentlőrinc önkormányzata közpénzből kiadott egy 2018-as kalendáriumot, aminek tucatnyi oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László.

photo_camera Kucsák László (Fidesz) Fotó: Gábor, olvasónk

A beköszönő szöveg szerint a helyi lakosok a postaládákba bedobott kalendáriumot nem várhatták, hiszen meglepetésnek szánták.

Az RTL Híradóban közölték, hogy az önkormányzat 43 000 példányt rendelt a kiadványból.

Az MSZP szerint ez legalább 30 millió forintba kerülhetett, és ez közpénzből készült fideszes pártkiadvány, ezért a szocialisták tiltott pártfinanszírozás miatt az Állami Számvevőszékhez fordulnak.

Kucsák László (Fidesz)
photo_camera Kucsák László (Fidesz) Fotó: Gábor, olvasónk

Ahogy a 444-nek, úgy az RTL Híradónak sem válaszoltak az önkormányzatnál a kalendáriummal kapcsolatos kérdésekre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.