A XVIII. kerület kiadott egy kalendáriumot, aminek majdnem minden oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lehet, hogy elkiabáltuk, amikor azt írtuk, a Hoppál Péter fideszes képviselő avatási fotóival díszített pécsi karácsonyfa hozta el Rákosi óta nem látott a személyikultusz-reneszánszot. Kucsák László – aki 2010 óta Pestszentimre-Pestszentlőrinc fideszes kerületi képviselője – ugyanis bedobta magát a karácsonyicsoda-versenyben.

Olvasónk, Gábor szombaton talált a postaládájában egy 2018-as kerületi kalendáriumot, ezt a szép kiadványt:

Fotó: Gábor, olvasónk

A kalendáriumnak nem túl meglepő módon már az első oldalán egy óriási Kucsák László-kép fogadja az olvasót:

Fotó: Gábor, olvasónk

Ez idáig a szokásos, de aztán ugyanez a fotó felbukkan a következő oldalon is:

Fotó: Gábor, olvasónk

És a következőn:

Fotó: Gábor, olvasónk

Meg a következőn:

Fotó: Gábor, olvasónk

Meg az azutánin, amin még vastag betűvel ki is emelik, hogy Kucsák László országgyűlési képviselő munkájának köszönhetően nyertek 1,5 milliárd forintnyi uniós támogatás:

Fotó: Gábor, olvasónk

Én minden hónapra jut egy kép a fideszes politikusról a jobb felső sarokba:

Fotó: Gábor, olvasónk

Itt is ott feszít:

Fotó: Gábor, olvasónk

És a következőn szintén ott van, ráadásul az olvasható, hogy:

Kucsák László, Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője folyamatosan dolgozik azon, hogy több kerületi intézményben is kiemelkedő mértékű intézményi kapacitásbővítés valósulhasson meg.”

Fotó: Gábor, olvasónk

Íme egy újabb Kucsák László-fotó:

Fotó: Gábor, olvasónk

Azt is megtudjuk (egy újabb Kucsák-fotó alatt), hogy „Kucsák László országgyűlési képviselő régi vágya teljesül azzal, hogy újabb utcák kapnak aszfaltburkolatot”.

Fotó: Gábor, olvasónk

„Ki ez a srác, ki nevet a Holdra, és mosolyra fakasztja társait? Ki ez a srác, tűzmeleg szívvel...” Mindenki tudja, hogy Kucsák! (Ő hát!)

Fotó: Gábor, olvasónk

 És végül:

Fotó: Gábor, olvasónk

De a hab a tortán a keresztrejtvény, ami éppen április hónapnál, a választások hónapjánál van. A fentiek fényében már egyáltalán nem meglepő, mégis annál viccesebb, hogy itt már két Kucsák László-fotó is látható, ráadásul közvetlenül egymás mellett. És a világ jelenlegi legjobb keresztrejtvényének a megfejtése az, hogy: KUCSÁK LÁSZLÓ.

Fotó: Gábor, olvasónk

Ezek után az ember azt hinné, hogy a kalendáriumot a Fidesz adta ki, de tévedés, a végére apró betűvel odaírták, hogy az önkormányzat jelentette meg, közpénzből:

Fotó: Gábor, olvasónk

A beköszönő szöveg szerint egyébként a pestszentlőrinci és pestszentimrei lakosok a kalendáriumot nem várhatták, hiszen ez egy meglepetés:

A kerület első ilyen jellegű kalendáriuma a 21. században.

Én ugyan nem vagyok XVIII. kerületi, de így is őszintén meg vagyok lepve.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.