Indul a választáson a menekültbalhé miatt lemondott őcsényi polgármester

POLITIKA
2017 december 11., 15:31

Vasárnap választ polgármestert Őcsény, a voksoláson négy független jelölt közül választhat a 2045 szavazópolgár, közölte az MTI-vel Herczig Hajnalka a helyi választási iroda vezetője. Csapai János, Guzsván István és Kozma Zoltánné indul a menekültbalhé miatt lemondott Fülöp János ellen.

Fülöp János.
photo_camera Fülöp János volt polgármester. Fotó: ocseny.hu

Fülöp 2006 óta vezette a Szekszárd mellett fekvő települést, azok után mondott le, hogy egy szeptemberi falugyűlés botrányba fulladt, miután kiderült, hogy egy helyi panziós Magyarországon legálisan tartózkodó menekülteket látna vendégül a településen. A polgármester akkor azt javasolta, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát, de erre nem voltak hajlandóak, ezért Fülöp inkább lemondott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.