PSG-Real és Chelsea-Barcelona jön a BL nyolcaddöntőiben

Hétfő délben sorsolták ki az idei Bajnokok ligája nyolcaddöntőinek párosításait. Lesz két kőkeménynek ígérkező párharc, a Real Madrid ugyanis a Paris Saint-Germaint, a Barcelona pedig a Chelsea-t kapta. 

Ezen kívül vélhetően kemény csatát hoz majd a Juventus-Tottenham, a Sevilla-Manchester United és a Porto-Liverpool nyolcaddöntő is, és szintén izgalmas, hogy mit hoz majd a Sahtar Doneck és az AS Roma meccse. Ezen kívül a Bayern München a Besiktassal fut majd össze, míg a Basel ellen a Manchester City készülhet.  

Az első meccsek február 13/14-én, illetve 20/21-én lesznek, a visszavágókat pedig március 6/7-én és 13/14-én rendezik majd. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.