Supka Attila lesz a Honvéd új edzője

futball
2017 december 11., 08:31
comments 29

A múlt héten a Honvéd azután rúgta ki Erik van der Meer vezetőedzőt, hogy a csapat hazai pályán 1-0-ra megverte Paksot. Vasárnap este George F. Hemingway tulajdonos az M4 Sport Gól2 című műsorában jelentette be, hogy Supka Attila veszi át a Budapest Honvéd irányítását. A szerződése 2019 nyaráig szól.

Supka Attila
photo_camera Supka Attila

Pár héttel ezelőtt, amikor elhatároztam, hogy trénert cserélek, felnéztem, és arra a következtetésre jutottam, hogy olyan szakvezető kell, aki ismeri a magyar mezőnyt. Nincs idő arra, hogy hozzak egy külföldit, egy jó edzőt akár, aki megtanulja, mit játszanak a riválisok. Körülnéztem idehaza, úgy gondolom, hogy vannak jó magyar edzők is. Attila az egyik legjobb magyar edző” - indokolta a döntését Hemingway.

Kirúgása előtt Erik van der Meer egy interjúban arról beszélt, hogy Hollandiában még az amatőr kluboknál is jobbak a körülmények. Erről Hemingway most megjegyezte, hogy „olyan dolgokat mondott, amikért elbocsátás jár. Ez az ember valamilyen szinten gyengeelméjű, normális edző nem nyilatkozik így”. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.