A Posta szerint is több mint kétmillió nemzeti konzultációt küldtek vissza

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az együttes Szigetvári Viktor közérdekű adatigényléssel kereste meg a posátt, hogy megtudja, pontosan mennyibe került a kormánynak a nemzeti konzultációs ívek visszajuttatása. A legfrissebb adatok november végiek, és a posta szerint addig

„a visszakézbesített összesen 2 141 673 db válaszlevél díjaként összesen 257 000 760 Ft-ot számláztak ki”.

Ez alapján egy levél 120 forintjába került az államnak, de ennél érdekesebb, hogy ez a kétmillió feletti szám elég közel van ahhoz, amit a kormány állít.

Az LMP-s Hadházy Ákos, akit néhány másodpercre a visszaküldött ívek közelébe engedtek, azt állította, hogy a kormány által kommunikált számok hamisak, amiért cserébe a kormány feljelentette. (HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.