Rétvári Bence továbbra sem árulja el, honnan volt négy tonna, szétosztani való burgonyája

Tbg
POLITIKA
2017 december 12., 10:13
comments 141

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó volt arra kíváncsi, megvalósult-e a tiltott pártfinanszírozás akkor, amikor Rétvári Bence államtitkár Vácon részt vett egy krumpliosztásban.

A kérdés azért lényeges, mert jelenleg az Állami Számvevőszék tiltott pártfinanszírozás ürügyén büntette meg a Jobbikot több száz millió forintra, így felvetül a kérdés, a kormánypárti KDNP képviselője honnan szerzett kampánycélra négy tonna kolompért.

Rétvári nem tudott a kérdésre válaszolni, pedig megpróbálta: „Mi az embereken próbálunk segíteni, önök pedig a kicsinyes pártpolitikai manővereknél maradnak.” (HírTv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.