32 tévét vett a csepeli önkormányzat, non-stop tolják a betegek arcába a közmédia-propagandát

Az Index és Dukán András Ferenc Momentum-jelölt is posztolt a csepeli rendelőből, ahol korábban meglehetősen sivár hangulatban voltak kénytelen várakozni a betegek, most viszont  az önkormányzat jóvoltából 32 nagyképernyős tévét szereltek fel a falakra, amin megállás nélkül nézhetik a közmédián folyatott propagandát. 

Az időzítés is tűpontosnak tűnik, hiszen az előttünk tornyosuló kampányban nyílván csak súlyosbodni fog. Dukán beszélt ott dolgozókkal, akik azt mondták el neki, hogy , "felsőbb utasításra" csak a köztévé adását szabad lejátszani, és azt javasolja a csepelieknek, kérdezzenek rá ők is, nem lehetne-e esetleg valami megnyugtatóbb képsorok alatt várni az orvosokra. A 32 gépért 3,3 millió forint bruttót fizetett a csepeli önkormányzat. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.