32 tévét vett a csepeli önkormányzat, non-stop tolják a betegek arcába a közmédia-propagandát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Index és Dukán András Ferenc Momentum-jelölt is posztolt a csepeli rendelőből, ahol korábban meglehetősen sivár hangulatban voltak kénytelen várakozni a betegek, most viszont  az önkormányzat jóvoltából 32 nagyképernyős tévét szereltek fel a falakra, amin megállás nélkül nézhetik a közmédián folyatott propagandát. 

Az időzítés is tűpontosnak tűnik, hiszen az előttünk tornyosuló kampányban nyílván csak súlyosbodni fog. Dukán beszélt ott dolgozókkal, akik azt mondták el neki, hogy , "felsőbb utasításra" csak a köztévé adását szabad lejátszani, és azt javasolja a csepelieknek, kérdezzenek rá ők is, nem lehetne-e esetleg valami megnyugtatóbb képsorok alatt várni az orvosokra. A 32 gépért 3,3 millió forint bruttót fizetett a csepeli önkormányzat. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.