A Debrecen túlzónak érzi, hogy Jovanovic négymeccses eltiltást kapott egy pofonért

Aleksandar Jovanovicot négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az MLSZ fegyelmi bizottsága. A bosnyák játékos klubja, a Debreceni VSC túlzónak érzi a büntetést, és fegyelmi tárgyalás megtartását kéri.

Az angyalföldi Nikólaosz Vergosz (b) és Ádám Martin (k) meg a debreceni Aleksandar Jovanovic az OTP Bank Liga 17. fordulójában, a Vasas FC–Debreceni VSC meccsen a Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 28-án. A Vasas 5-1-re kikapott a vendég Debrecentől.Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Az MLSZ indoklása szerint Jovanovic a DVTK elleni, szombati bajnokin „az első félidő lefújása után, még a játéktéren, amikor a labda nem volt játékban arcon ütötte ellenfelét”.

A büntetéssel kapcsolatban Róka Géza debreceni cégvezető azt mondta: indokolatlanul túlzónak tartják a büntetést, és a szabályok adta lehetőségekkel élve fegyelmi tárgyalás megtartását kérik a játékossal együtt.

A találkozón szintén kiállított debreceni Ferenczi Jánost egy meccstől tiltotta el a testület. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.