A Debrecen túlzónak érzi, hogy Jovanovic négymeccses eltiltást kapott egy pofonért

futball
2017 december 13., 08:05
comments 39

Aleksandar Jovanovicot négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az MLSZ fegyelmi bizottsága. A bosnyák játékos klubja, a Debreceni VSC túlzónak érzi a büntetést, és fegyelmi tárgyalás megtartását kéri.

Az angyalföldi Nikólaosz Vergosz (b) és Ádám Martin (k) meg a debreceni Aleksandar Jovanovic az OTP Bank Liga 17. fordulójában, a Vasas FC–Debreceni VSC meccsen a Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 28-án. A Vasas 5-1-re kikapott a vendég Debrecentől.
photo_camera Az angyalföldi Nikólaosz Vergosz (b) és Ádám Martin (k) meg a debreceni Aleksandar Jovanovic az OTP Bank Liga 17. fordulójában, a Vasas FC–Debreceni VSC meccsen a Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 28-án. A Vasas 5-1-re kikapott a vendég Debrecentől. Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Az MLSZ indoklása szerint Jovanovic a DVTK elleni, szombati bajnokin „az első félidő lefújása után, még a játéktéren, amikor a labda nem volt játékban arcon ütötte ellenfelét”.

A büntetéssel kapcsolatban Róka Géza debreceni cégvezető azt mondta: indokolatlanul túlzónak tartják a büntetést, és a szabályok adta lehetőségekkel élve fegyelmi tárgyalás megtartását kérik a játékossal együtt.

A találkozón szintén kiállított debreceni Ferenczi Jánost egy meccstől tiltotta el a testület. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.