A Debrecen túlzónak érzi, hogy Jovanovic négymeccses eltiltást kapott egy pofonért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Aleksandar Jovanovicot négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az MLSZ fegyelmi bizottsága. A bosnyák játékos klubja, a Debreceni VSC túlzónak érzi a büntetést, és fegyelmi tárgyalás megtartását kéri.

Az angyalföldi Nikólaosz Vergosz (b) és Ádám Martin (k) meg a debreceni Aleksandar Jovanovic az OTP Bank Liga 17. fordulójában, a Vasas FC–Debreceni VSC meccsen a Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 28-án. A Vasas 5-1-re kikapott a vendég Debrecentől.Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Az MLSZ indoklása szerint Jovanovic a DVTK elleni, szombati bajnokin „az első félidő lefújása után, még a játéktéren, amikor a labda nem volt játékban arcon ütötte ellenfelét”.

A büntetéssel kapcsolatban Róka Géza debreceni cégvezető azt mondta: indokolatlanul túlzónak tartják a büntetést, és a szabályok adta lehetőségekkel élve fegyelmi tárgyalás megtartását kérik a játékossal együtt.

A találkozón szintén kiállított debreceni Ferenczi Jánost egy meccstől tiltotta el a testület. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.