Hosszú Katinka Európa-bajnok 400 vegyesen

sport
2017 december 13., 16:38
comments 47

Hosszú Katinka miután aranyérmet nyert a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság nõi 400 méteres vegyesúszásának döntõjében 2017. december 13-án
photo_camera Hosszú Katinka miután aranyérmet nyert a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság nõi 400 méteres vegyesúszásának döntõjében 2017. december 13-án Fotó: CLAUS BECH/MTI/MTVA

Szerdán zajlik a koppenhágai rövidpályás úszó-eb első napja és a magyar fenomén Hosszú Katinka már be is söpörte első aranyérmét. 

A magyar versenyző 400 méter vegyesen a döntőben 4.24.78-as idővel simán verte a mezőnyt és győzött. Kapás Boglárka hetedik helyen ért célba ugyanebben a számban. 

Sokakat nem lepett meg az eredmény azok után, hogy Hosszú kedvenc versenyszámában már az elődöntőben 5 másodpercet vert a mezőnyre - írja az MTI. 

A magyar úszónő ezen túl első helyen döntőbe jutott még 100 méter háton is, 56.88-as idővel. Annak a számnak a döntőjét csütörtökön rendezik. 

Bernek Péter 400 gyorson ezüstérmet szerzett az orosz Alexander Krasnyik mögött. Cseh László nem jutott döntőben 100 pillangón, csak 11. helyen ért célba. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.