Mentőt hívtak egy szoborhoz

Tiszta jószándék vezérelte azt a nénit, aki autójából épp a fagyhalál környékére ért szerencsétlennek nézett egy szobrot és riasztotta hozzá a West Midlands-i mentőszolgálatot. A nő azt közölte a diszpécserrel, hogy egy nő mozdulatlanul, behavazva ül egy padon, messziről nézve életjelet nem mutat. 

Az eset a napokban történt a staffordshire-i  Newcastle-under-Lyme településén. A Brampton Parkban áll a "The Lady in the Park" névre keresztelt szobor, amit a nagy angliai havazások idejére befedett a hó, eredetileg az összes, első világháborúban megözvegyült, szeretteit vesztett asszonynak állított emléket. 

A kiérkező mentők már csak azt tudták megállapítani, hogy a padon ülő nő valójában sosem élt. (Mashable)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.