Mentőt hívtak egy szoborhoz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tiszta jószándék vezérelte azt a nénit, aki autójából épp a fagyhalál környékére ért szerencsétlennek nézett egy szobrot és riasztotta hozzá a West Midlands-i mentőszolgálatot. A nő azt közölte a diszpécserrel, hogy egy nő mozdulatlanul, behavazva ül egy padon, messziről nézve életjelet nem mutat. 

Az eset a napokban történt a staffordshire-i  Newcastle-under-Lyme településén. A Brampton Parkban áll a "The Lady in the Park" névre keresztelt szobor, amit a nagy angliai havazások idejére befedett a hó, eredetileg az összes, első világháborúban megözvegyült, szeretteit vesztett asszonynak állított emléket. 

A kiérkező mentők már csak azt tudták megállapítani, hogy a padon ülő nő valójában sosem élt. (Mashable)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.