Talán-talán talált valakit a Fidesz, aki megküzdhet Juhásszal és Fekete-Győrrel

Hollik István (jobbra, piros nyakkendőben) a parlament 2017. november 27-i ülésén.Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Rogán Antal nem mert elindulni a 2018-as választásokon a budapesti 1-es választókerületben, amely teljes egészében magába foglalja az V. kerületet is. Azt, ahol Rogán nyolc éven át polgármester volt, és ahol polgármestersége alatt gyanúsan olcsón adtak el ingatlanokat gyanúsan Fidesz-közeli vevőknek.

Rogán után Böröcz László V. kerületi alpolgármester, a Fidelitas elnöke merült fel jelöltként, de végül ő se vállalta a megmérettetést a választókerületben, amihez a választókerületek átszabásakor hozzácsapták a hagyományosan jobboldali I. kerületet, illetve a VIII.-IX. kerületek jobboldalibb részeit is.

A Magyar Hírlap értesülései szerint a Fidesz végül Hollik Istvánt indíthatja a választókerületben. Hollik feltörekvő sztár a Fidesz-KDNP-ben, bár 2018-ban még csak a szimbolikus 158. hely jutott neki a két párt közös listáján, mandátumot is csak 2015-ben szerzett, Papcsák Ferenc távozása után. Mostanában viszont ő a kormánykoalíció egyik beszélő feje.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.