Talán-talán talált valakit a Fidesz, aki megküzdhet Juhásszal és Fekete-Győrrel

Hollik István (jobbra, piros nyakkendőben) a parlament 2017. november 27-i ülésén.Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Rogán Antal nem mert elindulni a 2018-as választásokon a budapesti 1-es választókerületben, amely teljes egészében magába foglalja az V. kerületet is. Azt, ahol Rogán nyolc éven át polgármester volt, és ahol polgármestersége alatt gyanúsan olcsón adtak el ingatlanokat gyanúsan Fidesz-közeli vevőknek.

Rogán után Böröcz László V. kerületi alpolgármester, a Fidelitas elnöke merült fel jelöltként, de végül ő se vállalta a megmérettetést a választókerületben, amihez a választókerületek átszabásakor hozzácsapták a hagyományosan jobboldali I. kerületet, illetve a VIII.-IX. kerületek jobboldalibb részeit is.

A Magyar Hírlap értesülései szerint a Fidesz végül Hollik Istvánt indíthatja a választókerületben. Hollik feltörekvő sztár a Fidesz-KDNP-ben, bár 2018-ban még csak a szimbolikus 158. hely jutott neki a két párt közös listáján, mandátumot is csak 2015-ben szerzett, Papcsák Ferenc távozása után. Mostanában viszont ő a kormánykoalíció egyik beszélő feje.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.