A fideszes jelölt szerint semmi gond nincs azzal, hogy rányomták a nevét a rászorulóknak osztogatott tojásra

Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátott tojást kaptak két hete azok a rászorulók, akik részt vettek az önkormányzati ételosztáson. Az alpolgármester a Hír Tv-nek most úgy nyilatkozott, ebben az egészben ő nem lát kivetnivalót, egyúttal tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó. „Fidesz felirat nem volt rajta, nézze meg a képeket, sárga szín van, de ha jól tudom, a tojás sárgája is sárga színű” – mondta Bajkai István, és állítja, személyes ajándékról van szó, amelyet saját pénzén vett. A Hír TV-nek az alpolgármester tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó, azt mondta, sem az alaptörvény, sem bármilyen etikai szabály nem tiltja, hogy magánemberként ráírja a nevét a dobozokra.A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.