A fideszes jelölt szerint semmi gond nincs azzal, hogy rányomták a nevét a rászorulóknak osztogatott tojásra

POLITIKA
2017 december 14., 13:06
comments 84

Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátott tojást kaptak két hete azok a rászorulók, akik részt vettek az önkormányzati ételosztáson. Az alpolgármester a Hír Tv-nek most úgy nyilatkozott, ebben az egészben ő nem lát kivetnivalót, egyúttal tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó. „Fidesz felirat nem volt rajta, nézze meg a képeket, sárga szín van, de ha jól tudom, a tojás sárgája is sárga színű” – mondta Bajkai István, és állítja, személyes ajándékról van szó, amelyet saját pénzén vett. A Hír TV-nek az alpolgármester tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó, azt mondta, sem az alaptörvény, sem bármilyen etikai szabály nem tiltja, hogy magánemberként ráírja a nevét a dobozokra.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt