A fideszes jelölt szerint semmi gond nincs azzal, hogy rányomták a nevét a rászorulóknak osztogatott tojásra

POLITIKA
2017 december 14., 13:06
comments 78

Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátott tojást kaptak két hete azok a rászorulók, akik részt vettek az önkormányzati ételosztáson. Az alpolgármester a Hír Tv-nek most úgy nyilatkozott, ebben az egészben ő nem lát kivetnivalót, egyúttal tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó. „Fidesz felirat nem volt rajta, nézze meg a képeket, sárga szín van, de ha jól tudom, a tojás sárgája is sárga színű” – mondta Bajkai István, és állítja, személyes ajándékról van szó, amelyet saját pénzén vett. A Hír TV-nek az alpolgármester tagadta, hogy önkormányzati adományról lett volna szó, azt mondta, sem az alaptörvény, sem bármilyen etikai szabály nem tiltja, hogy magánemberként ráírja a nevét a dobozokra.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.