Orbán Viktor batyujába hamuban sült pogácsa, viszi kétmillió háromszázezer magyar ember véleményit a messzi Brösszelbe

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy szegény Magyarország. Ez a szegény Magyarország élt, éldegélt magában, boldog volt azzal a kevéskével is, amit néki juttatott az élet. Igen ám, de egy napon a messzi Brüsszelből rászabadították szegény Magyarországra

a Soros-tervet.

Jajongott a szegény Magyarország:

„Jaj, jaj, most mi lesz?”

- kérdezte zokogva.

„Ki segít most rajtam?”

A szegény Magyarország próbált segítséget kérni mindenkitől, de senkit nem talált, aki kiutat kínált volna a nagy bajból, a Soros-terv meg csak közeledett és közeledett.

Egy szép napon azonban feltűnt Orbán Viktor, és azt mondta:

„Szegény Magyarország, én megmentelek a Soros-tervtől. Nem kell egyéb, csak 2 millió 300 ezer magyar ember véleménye. Én azt kiviszem Brüsszelbe, ott megmutatom, és a Soros-terv remegve takarodik vissza oda, ahonnan jött. Akkor nem kell félned többé.”

A szegény Magyarország nem tudta, honnan szedje elő ilyen gyorsan 2 millió 300 ezer ember magyar ember véleményét, ezért nagyon elkeseredett. De Orbán Viktornak erre is volt megoldása.

„Tartsunk gyorsan egy nemzeti konzultációt!” - mondta.

„Tartsunk!” - rikkantotta vígan a szegény Magyarország is.

Így szerezte meg Orbán Viktor 2 millió 300 ezer magyar ember véleményét, amit berakott a hátizsákjába, és el is vitte Brüsszelbe. Ott aztán bemutatta a 2 millió 300 ezer magyar ember véleményét, a Soros-terv pedig remegve takarodott vissza oda, ahonnan jött.

Itt a vége, fuss el véle.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.