Gálvölgyi-paródiával támadják Havast a baloldali blogok

INTERNET
2017 december 15., 11:53
  • HÁTBORZONGATÓAN JÓ LETT AZ MSZP ÚJ KAMPÁNYFILMJE
  • AZ MSZP MOST EGY KŐKEMÉNY GYOMROST VIHET BE A KORMÁNYNAK – FÁJÓ PONTON TÁMADNAK A SZOCIALISTÁK
  • ISTEN KEGYELMÉRE HIVATKOZNAK? MONDOK ÉN ÖNÖKNEK VALAMIT… – KUNHALMI ÁGNES KÍMÉLETLENÜL A FIDESZ SZEMÉBE MONDTA AZ IGAZSÁGOT (+VIDEÓ)

Ezek az MSZP-közeli, a 444-en is bemutatott Balra magyar blog címei

  • Torkig van Budai Gyula gyurcsányozós hazugságaival a DK – A gatyát is leperlik róla, ígérik
  • Már a DK és az LMP is utolérte az MSZP-t a legújabb mérésben
  • Kilépéshullám: Az újpesti MSZP hat tagja a DK-ba igazol

Ezek meg a DK-s Nyugati Fényről valók. 

A két propagandatermék két konkrurens, egymással gyakran cívódó baloldali pártot tol, de egyben most megegyeztek: egy nap különbséggel mindkettő lehozta ugyanazt a paródiavideót, amit Gálvölgyi János csinált pár éve Havas Henrikről. (Furcsa, nem furcsa, de a műsorszám egyébként tök vicces.)

link Forrás

A videót a Nyugati Fény semleges ajánlóval hozta le, a Balra magyar viszont kifejezetten olyan éllel, hogy lám-lám, a Gálvölgyi már ebben a műsorban is kifigurázta Havas szexuális viselkedését:

Az ATV-n vezetett számos műsora közül Gálvölgyi a Havas a Pályán című műsorról készített paródiát néhány évvel ezelőtt, amely paródiában nyíltan szó van arról a fajta szexualitásról, amely kapcsán Havas most a pletykák középpontjába került. Mindenképp érdemes végignézni, nagyon sok mindenre rávilágít ez a videó!

Aki ezen a ponton már idegesen dobol olvasás közben, hogy gyorsan kattinthasson, az nyugodjon le: a paródia tényleg vicces és találó, de Gálvölgyi Havast nem erőszaktevőként vagy zaklatóként ábrázolja, csak óriási bunkóként, aki állandóan a szexuális sikereivel büszkélkedik, és aki egyből leleszbikusozza azt, aki nem olvad el a férfias vonzerejétől.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.