Hadházy egyetlen tökéletes kérdéssel semmisítette meg a sorosozó KDNP-st

Az Országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról vitázott az LMP és a Fidesz-KDNP képviselője az RTL2 Magyarul Balóval című műsorában csütörtök este. Betelepítés, Brüsszel, Soros-terv: Hollik István szenvedélyesen kezdte előadni a pártvéleményt. Egy darabig hallgatta, majd Hadházy Ákos ahelyett, hogy vehemensen előadta volna véleményét, inkább kérdezett.

Hadházy: Mondja meg nekem legyen szíves, hogy melyik évben vezették be önök az egészségügyi reformot?

Hollik: ?? .... Milyen reformot? 

Hadházy: Ez egy jó válasz, mert nincs, nem vezettek be semmi ilyesmit. (...) Nyilvánvaló, hogy ez a határozati javaslat azért van, hogy ne azokkal a problémákkal foglalkozzunk, amik sokakat érintenek. Gyakorlatilag (..) az összes többi probléma közül, csak egyetleneggyel foglalkozzunk. 

Hollikot persze nem lehetett kizökkenteni, sőt. A műsor kétharmadánál az LMP-ről kijelentette, hogy

"a valóságtagadás, az a legsúlyosabb politikus betegség. A krónikus valóságtagadás, az még ennek is a súlyosabb formája. Itt erről van szó!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.