Hadházy egyetlen tökéletes kérdéssel semmisítette meg a sorosozó KDNP-st

Az Országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról vitázott az LMP és a Fidesz-KDNP képviselője az RTL2 Magyarul Balóval című műsorában csütörtök este. Betelepítés, Brüsszel, Soros-terv: Hollik István szenvedélyesen kezdte előadni a pártvéleményt. Egy darabig hallgatta, majd Hadházy Ákos ahelyett, hogy vehemensen előadta volna véleményét, inkább kérdezett.

Hadházy: Mondja meg nekem legyen szíves, hogy melyik évben vezették be önök az egészségügyi reformot?

Hollik: ?? .... Milyen reformot? 

Hadházy: Ez egy jó válasz, mert nincs, nem vezettek be semmi ilyesmit. (...) Nyilvánvaló, hogy ez a határozati javaslat azért van, hogy ne azokkal a problémákkal foglalkozzunk, amik sokakat érintenek. Gyakorlatilag (..) az összes többi probléma közül, csak egyetleneggyel foglalkozzunk. 

Hollikot persze nem lehetett kizökkenteni, sőt. A műsor kétharmadánál az LMP-ről kijelentette, hogy

"a valóságtagadás, az a legsúlyosabb politikus betegség. A krónikus valóságtagadás, az még ennek is a súlyosabb formája. Itt erről van szó!"

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.