18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Zsák a foltját: trágár, románozó trollok és Pócs János csatáznak a pörzsölt SOROS-disznó szomorú fotóján

POLITIKA
2017 december 15., 08:39

Gyakorlatilag amióta kiposztolta Pócs János képviselő azt a meglepően ízléstelen “viccet” a SOROS-nak nevezett leszúrt, megpörzsölt disznó fotójával, virtuális háború zajlik a szégyenletes kép felületén. Amennyiben dühös - és Pócs Jánoshoz abszolúte méltó - ismeretlenek mindenféle trágár sértéseket tagelnek rá a sertésre és az emberszereplőkre, hogy Pócs János időről időre törölje ezeket.

link Forrás

Olvasónk, Gábor le is screensotolta a legfrissebb állást, amikor olyan szövegek kerültek éppen a képre, mint

  1. "Pócs te fasz töröld le ezt a taget is" 
  2. "orcsányviktor"
  3. "fasszopórománok"
  4. "szavazzatok bukarestbefeneazanyátokférgek"
  5. "orbánlepippantottaputyint"
  6. "köcsög románok"

Szomorkodjunk gyorsan egy sort, aztán próbáljunk meg arra gondolni, hogy ennél az egésznél most már csak jobb jöhet.

(A Pócs disznaja-saga leutóbbi eseménye az volt, hogy még Lázár János is elismerte a nyilvánvalót, miszerint Pócs János Soros Györgyön “viccelődött” a fotóval, sőt úgy értékelte, hogy az eset nem vall jó ízlésre és nem méltó egy fideszeshez.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.