A debreceni fideszesek is Sorostól rettegő nyilatkozatot szeretnének elfogadtatni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A debreceni Cívishír nevű oldalon megjelent egy cikk, ami szerint Debrecen három parlamenti képviselője, Kósa Lajos, Pósán László és Tasó László, illetve a város polgármestere, Papp László hétfőre összehívtak egy sajtótájékoztatót a városban. A címe:

Nincs szükség Debrecenben Soros-szervezetekre

– így „a debreceniek is csatlakoznak a pécsiekhez”.

Pécsen és Miskolcon nemrég Soros-kampányközpontnak bélyegezték a Nyílt Társadalom Alapítvány által támogatott civileket, a baranyai városban még egy határozatot is elfogadtattak erről a helyi fideszesek, azt próbálva elérni, hogy egy helyi civil szervezet ne is bérelhessen irodát sem a településen. A Szabad Pécs értesülései szerint kedden egy rendkívüli ülésen ehhez hasonló határozatot fogadhat el a debreceni önkormányzat is. Debrecenben a Soros-alapítványtól származó pénzzel támogatott Alternatív Közösségek Egyesületén csattanhat a kormányzati rettegés ostora. (via Magyar Narancs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.