A debreceni fideszesek is Sorostól rettegő nyilatkozatot szeretnének elfogadtatni

politika
2017 december 16., 13:49
comments 112

A debreceni Cívishír nevű oldalon megjelent egy cikk, ami szerint Debrecen három parlamenti képviselője, Kósa Lajos, Pósán László és Tasó László, illetve a város polgármestere, Papp László hétfőre összehívtak egy sajtótájékoztatót a városban. A címe:

Nincs szükség Debrecenben Soros-szervezetekre

– így „a debreceniek is csatlakoznak a pécsiekhez”.

Pécsen és Miskolcon nemrég Soros-kampányközpontnak bélyegezték a Nyílt Társadalom Alapítvány által támogatott civileket, a baranyai városban még egy határozatot is elfogadtattak erről a helyi fideszesek, azt próbálva elérni, hogy egy helyi civil szervezet ne is bérelhessen irodát sem a településen. A Szabad Pécs értesülései szerint kedden egy rendkívüli ülésen ehhez hasonló határozatot fogadhat el a debreceni önkormányzat is. Debrecenben a Soros-alapítványtól származó pénzzel támogatott Alternatív Közösségek Egyesületén csattanhat a kormányzati rettegés ostora. (via Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.