„A politikusok elveszik a kenyerünket, mert viccesebbek nálunk, úgyhogy mi meg akkor politikusok lettünk” - riportfilmet forgatott a német Arte a Kétfarkú Kutya Pártról

Fél órás riportfilmet forgatott a német Arte TV a Magyar Kétfarkú Kutyapártról Humorral Orbán ellen címmel. A filmet a párt magyar felirattal is feltette a Youtube-ra, itt lehet megnézni:

A filmben hosszan nyilatkozik a párt vezetője, Kovács Gergely, és a csoport tagjai is, valamint egy felcsúti akcióra is elkísérte a párt aktivistáit a stáb. A bejátszásban igyekeznek bemutatni az Orbán-rendszer természetét is, leírva például Felcsútot, és a faluból kimagasló hatalmas, több milliárdos stadiont, ami szinte a miniszterelnök kertjében áll.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.