Londonban már ihatsz olyan kávét, amelyet a saját arcképed díszít

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Decemberben nyitottak egy kávézót Londonban, ahol a szokásos pálmafa-díszítés helyett a vevők arcképét formázzák meg a kávé tetején lévő habban. Erről a BBC közölt is egy videót:

Az extra móka plusz két fontba kerül, mobillal töltik fel a vevők szelfijét egy különleges gépbe, amely aztán megformázza a vevő arcát a kávéban. A kávézó tulajdonosa szerint ma már nem csak az a fontos egy vendéglátóhely számára, hogy jó ételeket és italokat szolgáljon fel, hanem az is, hogy menő legyen az Instagramja, a vevők pedig tudjanak posztolni. Az önarcképes kávét Selfieccino-nak nevezik.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.