Londonban már ihatsz olyan kávét, amelyet a saját arcképed díszít

Decemberben nyitottak egy kávézót Londonban, ahol a szokásos pálmafa-díszítés helyett a vevők arcképét formázzák meg a kávé tetején lévő habban. Erről a BBC közölt is egy videót:

Az extra móka plusz két fontba kerül, mobillal töltik fel a vevők szelfijét egy különleges gépbe, amely aztán megformázza a vevő arcát a kávéban. A kávézó tulajdonosa szerint ma már nem csak az a fontos egy vendéglátóhely számára, hogy jó ételeket és italokat szolgáljon fel, hanem az is, hogy menő legyen az Instagramja, a vevők pedig tudjanak posztolni. Az önarcképes kávét Selfieccino-nak nevezik.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.