Vajna Timiben az a jó, hogy ha gyorsan hajt, azt legalább ki is teszi az Instragramra

bulvár
2017 december 16., 17:31
comments 530

Vajna Timi az Instagramja szerint Magyarországon van, és nagyon örül, hogy újra az itthoni autójával, egy nemrég matt feketére átfestett Lamborghinivel repeszthet. Az Instagramjára is feltöltött egy videót, amin épp a sebesség mámorát hajtva egyesül az autóval.

link Forrás

A videón az autó sebessége mellett látható az is, hogy Tímea nem autópályán hajt, így - már ha nem vettek meg neki egy egész útszakaszt - túllépi a megengedett sebességhatárt, ami ezen az úton ránézésre maximum 90 km/ó lehet.

Ahhoz pedig, hogy ezt az egészet feltölthesse az Instagramra, kézben tartott telefon kell, ami a fránya magyar jog szerint sajnos egy újabb szabálysértés. :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.