Kabát Péter otthagyta a focit egy dzsungelreality miatt, de kiderült, hogy megérte

szórakozás
2017 december 17., 19:48
comments 128

Az Újpest egykori csatára, a 40 éves Kabát Péter a NB III-ba száműzött Győri ETO-t hagyta el az RTL celebrealityje, a Celeb vagyok, ments ki innen kedvéért - erről írtunk is novemberben. Bár a csapat végül felküzdötte magát az NB II-be, Kabát úgy döntött, felhagy a profi focival, hogy részt vehessen a kereskedelmi csatorna műsorában, mint most kiderült, jó érzékkel.

A műsor ötödik évadát ugyanis vasárnap ő nyerte meg. Kabát Pétert a nézők szavazatai alapján hirdették ki győztesnek. A második Wossala Rozina, a harmadik Pumped Gabo lett.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.