Polgármestert választanak Őcsényben

POLITIKA
2017 december 17., 07:05
comments 78

A Tolna megyei Őcsényben polgármester-választást kell tartani, mert a települést 2006 óta irányító Fülöp János szeptember végén lemondott, miután botrányba fulladt egy falugyűlés, ahol arról volt szó, hogy egy helyi panziós Magyarországon legálisan tartózkodó menekülteket látna vendégül a településen.

A polgármester akkor azt javasolta, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát, de erre nem voltak hajlandóak, ezért Fülöp inkább lemondott.

Fülöp János.
photo_camera Fülöp János volt polgármester. Fotó: ocseny.hu

A mostani választáson Fülöp is elindult. Vele együtt négy független jelölt közül választhat a közül választhat a 2045 szavazópolgár. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.