Polgármestert választanak Őcsényben

A Tolna megyei Őcsényben polgármester-választást kell tartani, mert a települést 2006 óta irányító Fülöp János szeptember végén lemondott, miután botrányba fulladt egy falugyűlés, ahol arról volt szó, hogy egy helyi panziós Magyarországon legálisan tartózkodó menekülteket látna vendégül a településen. 

A polgármester akkor azt javasolta, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát, de erre nem voltak hajlandóak, ezért Fülöp inkább lemondott.

Fülöp János volt polgármester.Fotó: ocseny.hu

A mostani választáson Fülöp is elindult. Vele együtt négy független jelölt közül választhat a  közül választhat a 2045 szavazópolgár. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.