A floridai partiőrség kiszabadított egy kokainba csavarodott teknőst

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az amerikai partiőrség Floridában szolgálatot teljesítő Thetis nevű hajója november 19-én éppen egy tengeren úszó, gyanús hulladékrakást vizsgált. A maradványok között találtak is egy csomó kokaint, összekötözött, vízhatlan csomagokban, a csomagok között pedig egy

veszélyeztetett teknőst.

Fotó: Amerikai Partiőrség

Az állat próbált, de nem tudott szabadulni, ugyanis a csomagokat összetartó zsinór a nyakára tekeredett és az uszonyait is körülfonta. A Thetis legénysége végül kiszabadította a teknőst, és lefoglalta a drogot is.

Összesen 68 napos küldetése során egyébként a hajó 8 különböző akció során 6755 kilogramm kokaint és több mint 6 kiló marihuánát foglaltak le, valamint őrizetbe vettek 24 drogcsempészt. (Miami Herald)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.