Gyilkosságért életfogytiglanra ítélték Jamaicában Ninjamant

Életfogytiglani börtönre ítélték Jamaicában a veterán dancehall-félistent,
Desmond John Ballentine-t, azaz Ninjamant egy Ricardo Johnson nevű férfi 2009-es meggyilkolásáért.

A 80-as években népszerűvé váló, most 51 éves művész leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. Vele együtt ítélték el a fiát és egy harmadik férfit is, szintén életfogytiglanra, igaz, ők már 15 év múlva szabadulhatnak.

A 2009-es gyilkossági ügy egy lövöldözés volt, Ninjaman, a fia és egy csoport férfi egy udvaron nyitott tüzet az előlük menekülő Ricardo Johnsonra, aki belehalt a sérüléseibe. (Jamaica Observer)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.